Health & Career Spring Event 2023

Een dag die je niet wilt missen en geschikt én bedoeld is voor iedereen met een passie voor gezondheid en een toekomstgerichte blik, zowel op fysiek als financieel gebied!

Koop hier jouw tickets !
Het Health & Career Voorjaarsevent is een initiatief van EQ Independent Businesspartners

Hét Health & Career Spring Event dat je niet wilt missen!

Op zaterdag 15 april a.s. organiseren wij weer een inspirerende dag met diverse (internationale) gastsprekers voor jou én jouw potentiële businesspartners, dit keer in het mooie Kesteren.

Tijdens deze waardevolle dag zullen diverse sprekers jou informeren over het bedrijf, de producten en natuurlijk de business. Dat doen zij vanuit hun kennis in combinatie met hun praktijkervaringen. Daarbij zullen er vanuit corporate maar liefst twee inspirerende sprekers aanwezig zijn die zullen spreken over de (toekomst)visie van het bedrijf en haar waardevolle health concepten.

Kom in contact met branchegenoten en leer hoe anderen met de producten en tools werken. Maak gebruik van deze kans om te verbinden met collega businesspartners en raak geïnspireerd door elkaar. Een dag die je niet wilt missen en geschikt én bedoeld is voor iedereen met een passie voor gezondheid en een toekomstgerichte blik, zowel op fysiek als financieel gebied!

Ticket verkoop eindigt op 10 april!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Koop jouw tickets

Datum

15 april 2023

Tickets

€50,- voor BP's, slechts €25 voor jouw gasten!

Tijd

10.00 - 16.00 uur

Locatie

Molen de Zwaluw,  Batterijenweg 19c, Kesteren.

Internationale gastsprekers

Laura Eross - Head of Sales Eqology

Als Head of Sales is Laura verantwoordelijk voor de sales activiteiten van Eqology voor alle Europese landen waar Eqology actief is. Onderwerpen die aan bod gaan komen:

  • Visie van Eqology, nu en de toekomst
  • Duurzaamheid van de producten en productie
Dr. Hogne Vik - Product and Research Director Eqology

Als arts en professor heeft Hogne meer dan 80 internationale wetenschappelijke artikelen gepubliceerd, waaronder artikelen over allergieën en voedingssupplementen. Hij was verantwoordelijk voor de documentatie van bekende Omega-3 producten en werkte mee aan de ontwikkeling van vitamine K2 supplementen. Thema's die Hogne presenteert:

  • Visie op de producten
  • Onderscheidenheid van het werken met de EQ testen en producten

Geschikt voor iedereen!

Bestaande businesspartners

Ben jij recent gestart als businesspartner? Of heb je al een netwerk met partners waarmee je samenwerkt?

Het Health & Career Spring Event is geschikt voor iedereen en alle kennisniveau's. Laat je inspireren door diverse sprekers uit binnen- en buitenland en uit verschillende professionele achtergronden.

Gasten

Wie ken jij die anderen gezonder wilt maken en hiermee een toekomstgerichte blik heeft, zowel op fysiek als financieel gebied?

Nodig jouw gasten uit en laat ze tijdens het Health & Career Spring Event optimaal kennis maken met de producten, het bedrijf en het businessmodel van Eqology. 

Health & Career Spring Event

Een dag die je niet wilt missen en geschikt én bedoeld is voor iedereen met een passie voor gezondheid en een toekomstgerichte blik, zowel op fysiek als financieel gebied!

Let erop dat je voldoende extra tickets besteld voor jouw gasten!


Tickets inclusief:

  • Koffie, thee, water en lunch (soep, salades)


Locatie:

Molen de Zwaluw

Batterijenweg 19c

4041 DA Kesteren


Tijden:

Inloop 9.30 uur, programma 10.00 - 16.00 uur


Update 11 april:

Ticketverkoop GESLOTEN


Om het meenemen van gasten zo toegankelijk mogelijk te maken hebben we een speciale prijs kunnen vastleggen voor gasten, hou er rekening mee dat deze tickets niet geldig zijn voor bestaande Eqology Businesspartners.