Health & Career Herfst Event 2023

Een dag die je niet wilt missen en geschikt én bedoeld is voor iedereen met een passie voor gezondheid en een toekomstgerichte blik, zowel op fysiek als financieel gebied!

Koop hier jouw tickets
!
Het Health & Career Herfst Event is een initiatief van EQ Independent Businesspartners

Hét Health & Career Herfst Event dat je niet wilt missen!

Op zaterdag 9 september a.s. organiseren wij weer een inspirerende dag met een (internationale) gastspreker voor jou én jouw potentiële businesspartners, dit keer in Veenendaal.

Tijdens deze waardevolle dag zullen diverse sprekers jou informeren over het bedrijf, de producten en natuurlijk de business. Dat doen zij vanuit hun kennis in combinatie met hun praktijkervaringen. Daarbij zal Børre Gjersvik vanuit corporate aanwezig zijn en spreken over de ontwikkeling en Unique Selling Points van de Pure Arctic Oil producten.

Kom in contact met branchegenoten en leer hoe anderen met de producten en tools werken. Maak gebruik van deze kans om te verbinden met collega businesspartners en raak geïnspireerd door elkaar. Een dag die je niet wilt missen en geschikt én bedoeld is voor iedereen met een passie voor gezondheid en een toekomstgerichte blik, zowel op fysiek als financieel gebied!

Ticket verkoop eindigt op 5 september!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Koop jouw tickets

Datum

9 september 2023

Tickets

€27,50

Tijd

13.00 - 17.00 uur

Locatie

Van der Valk,  Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal

Børre Gjersvik

Børre Gjersvik - CVO Eqology

Børre Gjersvik is de grondlegger van het concept van de Pure Arctic Oil met de Omega-3 test. Børre heeft een achtergrond in financiën, en is een gecertificeerd voedingsdeskundige met meer dan 13 jaar ervaring in de voeding, cosmetica en huidverzorging industrie. Nadat hij van 2014 tot 2020 CEO was van Eqology bekleed hij nu de functie van Chief Visionary Officer. 

Geschikt voor iedereen!

Bestaande businesspartners

Ben jij recent gestart als businesspartner? Of heb je al een netwerk met partners waarmee je samenwerkt?

Het Health & Career Herfst Event is geschikt voor iedereen en alle kennisniveau's. Laat je inspireren door diverse sprekers uit binnen- en buitenland en uit verschillende professionele achtergronden.

Gasten

Wie ken jij die anderen gezonder wilt maken en hiermee een toekomstgerichte blik heeft, zowel op fysiek als financieel gebied?

Nodig jouw gasten uit en laat ze tijdens het Health & Career Herfst Event optimaal kennis maken met de producten, het bedrijf en het businessmodel van Eqology. 

Tickets €27,50 p.p.

Health & Career Herfst Event

Een dag die je niet wilt missen en geschikt én bedoeld is voor iedereen met een passie voor gezondheid en een toekomstgerichte blik, zowel op fysiek als financieel gebied!

Let erop dat je voldoende extra tickets besteld voor jouw gasten!


Tickets inclusief:

  • Koffie, thee, water, frisdrank, vruchtensappen en diverse lekkernijen


Locatie:

Van Der Valk Hotel Veenendaal

Bastion 73

3905 NJ Veenendaal


Tijden:

Inloop 12.00 uur

Programma 13.00 - 16.00 uur

Netwerken 16.00 - 17.00 uur